Naslovna - CZSS Slunj

Centar za socijalnu skrb Slunj, za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa, obavještava svoje korisnike o rasporedu prijema i kontakata s korisnicima

OBAVIJEST

PRIJEM STRANAKA:

  • Ponedjeljak, utorak i četvrtak od 8,00 – 13,00 h
  • Pauza: 10,00 – 10,30 h

Korisnici koji su u tretmanu stručne cjeline za djecu, mlade i obitelj, stručne cjelina za odrasle osobe i stručne cjeline za novčane naknade primaju se po prethodnom dogovoru s nadležnim socijalnim ili drugim stručnim radnikom

Novi korisnici primaju se u Centar jedan po jedan.

Svim korisnicima prije ulaska u Centar provjeravaju se mjere samoizolacije te su dužni potpisati izjavu da nemaju temperaturu, respiratorne smetnje te da nisu bili u kontaktu sa zaraženom osobom.

Prilikom ulaska dužni su dezinficirati ruke i pridržavati se mjera sigurnosti i zaštite.

Dezinfekcija prostora od 11,00-12,00 sati

Sve aktivnosti provode se koliko je moguće e-komunikacijom i telefonom

  • na broj : 047-777-107
  • Putem faksa: 047-777-778
  • E-mail pisarnice: vsmoljanovic@socskrb.hr

 

 

 

Centar za socijalnu skrb Slunj je javna ustanova osnovana rješenjem Ministarstva socijalne politike i mladih, sukladno članku 117. stavka 2. Zakona o socijalnoj skrbi.
Centar za socijalnu skrb Slunj nadležan je za područje Grada Slunja i Općine Cetingrad i Rakovica. To područje obuhvaća površinu od 803 km2 i 11 465 stanovnika.
U Centru je zaposleno 9 djelatnika, od čega 5 stručnih djelatnika koji stoje na raspolaganju korisnicima u pružanju svih oblika pomoći.

Naša Misija

Javna smo ustanova koja stoji na usluzi korisnicima u potrebi za socijalnom zaštitom.

Naša Vizija

U suradnji sa svojim korisnicima težimo njihovoj dobrobiti te im svojim znanjem, vještinama i timskim radom pružamo pomoć i podršku.

 

no images were found

Back to top