Dan srca i Dan starijih osoba - CZSS Slunj

Dana 28.09.2017. u gradskom parku u Slunju tradicionalno su obilježena dva značajna datuma za stariju populaciju te ostale građane – Dan srca i Dan starijih osoba. Centar za socijalnu skrb Slunj tom je prilikom proveo aktivnosti prezentacije programa za starije osobe te mogućnosti usluga udomljavanja pri udomiteljskim obiteljima i pomoći u kući, a građanima su dane informacije i o ostalim uslugama koje je moguće ostvariti pri Centru.

Osim našeg Centra, obilježavanju su prisustvovali i Crveni križ Slunj, koji je prezentirao aktivnosti Rekreativnog kutka Dodajmo život godinama – Nordijsko hodanje i vježbanje u dvorani, Dom zdravlja Slunj, koji je provodio je mjerenje šećera, tlaka i kardiovaskularnih rizika, Dobrovoljno vatrogasno društvo Slunj i Policijska postaja Slunj koji su upozoravali su na samozaštitu od požara i krađa te udruge invalida rada i umirovljenika.

Događaj je uveličao i posjet našeg gradonačelnika gosp. Jure Katića koji je pozdravio sve prisutne te i sam pristupio mjerenju kardiovaskularnih rizika!

Zadovoljstvo nam je svake godine okupiti se i družiti s našim građanima!

Back to top